Tűzvédelmi, munkavédelmi, munkaruházati bolt

Kosár tartalma

0,- Ft

0

Kezdőlap / Cégünkről

Cégünkről


Kedves Látogató!
     
A Tűzbiztosok 2001 Kft. 2001 óta az ügyfelek szolgálatában!
 
Az igények felmérése mellett húszonegy évvel ezelőtt családi vállalkozásként indult a Veszprémi székhelyű Tűzbiztosok 2001 Munkavédelmi és Tűzvédelmi Szolgáltató Kft. A Család tagjai és a cég alkalmazottai azóta is ügyfeleik teljes megelégedésére végzik munkájukat. A családi vállalkozásban, üzletfeleink és megbízásaink száma folyamatosan nő.
 
 
A Tűzbiztosok 2001 Kft. minden egyes partnercégének elkészíti az adott cégre szabott védőeszköz -jegyzéket, amely tartalmazza, hogy a munkáltató milyen munkavédelmi eszközöket köteles biztosítani a munkavállalóinak. A tűzvédelmi speciális dokumentumokban pedig feltüntetik, hogy egy adott intézménynek, illetve vállalkozónak milyen tűzvédelmi eszközökkel kell rendelkeznie.
 
 A Tűzbiztosok 2001 Kft. átalánydíjas szerződés és külön megbízási díj alapján végzi szolgáltatásait. Kivizsgálja a munkavállalókat ért munkabaleseteket, úti baleseteket. Felhívja a sérültek figyelmét a kárigények érvényesítésére. Súlyos esetekben dokumentációt készít a szakhatóságoknak,javaslatot fogalmaz meg a balesetek ismétlődésének megakadályozására, munkavédelmi, tűzvédelmi szemlét tart, a munkavállalók munkavédelmi és tűzvédelmi oktatását, véleményezi a megbízó technológiai kezelési és karbantartási utasításait, engedélyezteti a veszélyes anyagokkal, készítményekkel végzett tevékenységeket, munkavédelmi és tűzvédelmi szabályzatot készít, tanácsot ad környezetvédelmi gazdálkodási feladatok ellátásával kapcsolatban.
 
 A Tűzbiztosok 2001 kft. elkészíti munkahelyek kockázatelemzését, értékelését, az időszakos érintésvédelmi, villámvédelmi, tűzvédelmi szabványossági felülvizsgálatokat, a tűzoltó készülékek rendszerbe állítását, beszerzését, felülvizsgálatát, javítását, használatának oktatását, függönyök, színháztechnikai eszközök lángmentesítését, gépek, berendezések munkavédelmi jellegű üzembe helyezését, tűzvédelmi szakvizsgáztatás lebonyolítását, az elsősegélynyújtási, baleset megelőzés elméleti és gyakorlati oktatást (cégek számára vizsgáztatással),tűzjelző és tűzoltó rendszerek megtervezését, kiépítését, karbantartását.
 
A Tűzbiztosok 2001 Kft. ezen kívül saját tulajdonú üzletében foglalkozik- munkavédelmi, tűzvédelmi védőeszközök, munkaruhák és egyéb védőfelszerelések forgalmazásával, valamint tűzvédelmi berendezések (tűzjelző rendszerek) karbantartásával. A cég tulajdonosai arra törekednek, hogy a tűzvédelmi és munkavédelmi eszközöket, valamint a szolgáltatásokat minőségben és mennyiségben a legjobb áron kínálják partnereiknek. Az utóbbi időben nagyszámú megbízást kap a cég szórakozóhelyektől és éttermektől, illetve nagy az igény társasházak részéről elsősorban a tűzvédelemmel kapcsolatos szolgáltatásokra.
Természetesen a régi szerződéseknek is eleget tesz a vállalatok, intézmények, önkormányzatok felé. A cég az egész ország területén vállal megbízást.
 
 
Köszönjük, hogy ellátogatott oldalunkra és reméljük hamarosan ügyfeleink között tisztelhetjük!
 
 
TŰZBIZTOSOK 2001 Munkavédelmi és Tűzvédelmi Szolgáltató Kft.
 
8200 Veszprém, Ádám Iván u.23
 
Tel.: +36 30 5259 100
Fax: +36 88 420 357
Email: webshop[kukac]tuzbiztosok[pont]hu
            www.tuzbiztosok.hu
         
 
 

Kérjen ajánlatot

Kérje ajánlatunkat, munkatársunk 24 órán belül felkeresi Önt személyreszabott legjobb ajánlatunkkal.

Keressen Minket, mindenre megkeressük az Önnek legjobb megoldást!

Tovább az ajánlatkéréshez