Tűzvédelmi, munkavédelmi, munkaruházati bolt

Kosár tartalma

0,- Ft

0

Kezdőlap / Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató

A 2018. május 25.-én életbe lépő Általános Európai Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) eleget téve, ezúton tájékoztatjuk, hogy a jogi személyként működő partnereink, korábban Ön által már megadott természetes személy képviselőinek személyes adatai vállalkozásunk által, együttműködésünk során kezelésre kerülnek.
 
Az Ön által nyújtott adatokat arra használjuk, hogy kapcsolatba kerüljünk Önnel, és az Ön által kért információkat nyújtsuk, tájékoztassuk , vagy hogy a megrendelését teljesítsük. A személyes adatait törvényes és átlátható módon kezeljük, és csak a feldolgozás céljával arányos, releváns és fontos adatokat kérünk. Az adatkezelés jogalapja a szerződéses célú adatfeldolgozás.
 
 • KEZELT SZEMÉLYES ADATOK KÖRE: a természetes személy neve, címe, telefonszáma, e-mail címe, online azonosítója (amennyiben van)
 • ADATKEZELŐ: Tűzbiztosok 2001 Kft. (képviselője: Fercsik Róbert - ügyvezető, adószám: 12660962-2-19)
 • ADATVÉDELMI TISZTVISELŐ: Fercsikné Kaiger Renáta (Tel: 06 30 5259100)
 • ADATKEZELŐ HONLAPJA: www.tuzvedelemabc.hu
 • ADATKEZELŐ WEBÁRUHÁZA: www.tuzvedelemabc.hu
 • ADATKEZELÉS CÉLJA: szerződés, megrendelés teljesítése, üzleti kapcsolattartás
 • ADATKEZELÉS JOGALAPJA: az érintett hozzájárulása
 • SZEMÉLYES ADATOK CÍMZETTJEI: a vállalkozás azon munkavállalói, akik részt vesznek a vállalkozás értékesítési, pénzügyi-számviteli, logisztikai valamint marketing tevékenységben
 • SZEMÉLYES ADATOK TÁROLÁSÁNAK IDŐTARTAMA: az üzleti kapcsolat fennállásának időtartama, illetve az érintett képviselői minőségének fennállását követő 5 évig
 • Adatfeldolgozó neve: INweb-Solutions Kft.
 • Adatfeldolgozó székhelye: 8200 Veszprém, Takácskert u 4/a
 • Adatfeldolgozó elérhetősége: www.inweb.hu, info[kukac]inweb[pont]hu
 •  
A személyes adatok adatfeldolgozásra, átadásra kerülhetnek postázás, szállítás, könyvelés, vagyonvédelem céljából.
 
Kijelentjük, hogy személyes adatait kizárólag az üzleti kapcsolattartás érdekében használjuk, kezeljük. Vállaljuk, hogy személyes adatait körültekintően, az elvárható gondosság keretein belül tároljuk, kezeljük. Jóváhagyás nélkül, személyes adatokat harmadik fél részére nem adunk át.
 
TÁJÉKOZTATÁS AZ ÉRINTETT JOGAIRÓL: Önnek joga van kérelmezni az adatkezelőtől az Önre vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférését, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és megtilthatja személyes adatinak nyilvántartását. Joga van a hozzájárulása bármely időpontban történő visszavonásához, amely nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulás alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét. Joga van a felügyeleti hatósághoz (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság) panaszt benyújtani. Az adatszolgáltatás nem előfeltétele a szerződéskötésnek, a személyes adatok megadására nem kötelezhető.
 
További információkat vállalkozásunk honlapján elérhető ÁSZF és Adatvédelmi tájékoztató menüpontok alatt olvashat, melyet webshopunk láblécében olvashat. 
 

Kérjen ajánlatot

Kérje ajánlatunkat, munkatársunk 24 órán belül felkeresi Önt személyreszabott legjobb ajánlatunkkal.

Keressen Minket, mindenre megkeressük az Önnek legjobb megoldást!

Tovább az ajánlatkéréshez